Zastupamo

ALFA Trgovina je jedini i direktni zastupnik za tržište Srbije i regiona dva velika evropska proizvođača točkova. Proizvodnja točkova u skladu sa evropskim normama i standardima, obezbeđuje univerzalnost i zagarantovan evropski kvalitet.

Cebora

Kompanija Čebora (Cebora it.) iz Bolonje, Italija, osnovana je davne 1954.godine. Početna delatnost kompanije bila je proizvodnja punjača za baterije, kao i aparata za zavarivanje. Ovom delatnošću kompanija se i danas bavi, i sa ovom linijom proizvoda je poznatija i duže prisutna na našem tržištu.

1958. godine, kompanija otpočinje i proizvodnju točkova za industrijsku, kućnu i kancelarisjku opremu. Točkom početnih 20 godina, kompanija je stalno ulagala u unapređenje i proširenje asortimana, uvodeći nove vrste točkova. Prvi potpuno nov asortiman proizvoda razvijen je tokom 70. godina prošlog veka, koji je imao veći kapacitet (nosivost) od dotadašnjeg, i bio je usmeren na “institucionalno” tržište. Ova serija proizvoda postala je vrlo brzo veoma popularna, kako u Italiji, tako i širom Evrope.

Nastavljajuću svoj razvoj, kompanija ulaže u razvoj u novih i poboljšanje postojećih vrsta proizvoda. Linije proizvoda od nerđajućeg čelika (INOX), potom linije sa totalnom kočnicom, kao i točkovi povećane nosivosti, ispunile su mesto na tržištu koje kombinuje kvalitetan i izdržljiv proizvod, a po veoma konkurentnim cenama.

Danas je Čebora lider na tržištu, a proizvodi su posebno popularni na Nemačkom tržištu. Zapošljava oko 150 radnika, a svoje proizvode izvozi u 150 zemalja širom sveta.

www.cebora.it

Marba

Marba

Kompanija Marba (Marba pl.) iz Varšave, Poljska, osnovana je 1978.godine. Početne aktivnosti kompanije bile su usmerene na automobilsku industriju i pružanje raznih usluga i proizvoda, da bi od 1987.godine, kompanija prešla na proizvodnju tipskih (standardnih) proizvoda.

Marba je 1990.godine ostvarila saradnju sa švedskom kompanijom od koje je preuzela punu tehnologiju proizvodnje elastičnih gumenih točkova za unutrašnji transport, a 1994. preuzevši tehnologiju od nemačke kompanije, otpočela i proizvodnju točkova sa poliuretanskom oblogom po kojoj je Marba danas i najpoznatija na tržištu. Točkovi za ručne viljuškare i poliuretanski točkovi velike nosivosti, zaštitni su znak ove kompanije, a auto-industrijske kompanije Nemačke i Rusije, njihovi su najveći kupci.

Uprkos turbulencijama na tržištima širom Evrope, Marba je ostala verna principima visokog kvaliteta i niskih cena svojih proizvoda.

www.marba.pl